به گزارش دیباچه،از وقتی علی فروغی مدیر جوان شبکه سه پا به عرصه مدیریت این شبکه گذاشته حرف و حدیث های فراوانی پیرامون مشکل او با شخص عادل فردوسی پور به گوش رسید.
حرف و حدیث هایی که پای برنامه حالاخورشید را به میان کشید تا جایی که رضا رشیدپور شخصا پادرمیانی کرد تا دعوای این مدیر با عادل فردوسی پور بیش از این اوج نگیرد. مُسکنی که برای مدتی جواب داد اما از بله قربان گو نبودن فردوسی پور مشخص بود که آخرعاقبت این کش مکش های درون سازمانی کار دست علی عسگری بدهد.
تنها جشنواره پرحاشیه و پرنقص جام جم نیاز بود تا پشت پرده دعوای شخصی با فردوسی پور در زبان ها بچرخد و به نوعی گفته می شود اگر جسارت وزیر جوان و لایق حسن روحانی و پیگیری های جدی پلیس فتا نبود شاید به ناحق برنامه برنده باش جایزه مردمی را از آن خود می کرد و سناریو « اخراج عادل فردوسی پور» به راحتی شکل می گرفت و در نهایت برکناری او و سپردن پرمخاطب ترین برنامه صدا و سیما توجیهی منطقی برای فروغی داشت .
اما سیب سرخ اونطور که برخی دلشان می خواست برایشان نچرخید تا عادل فردوسی پور در شبی فراموش نشدنی توسط مردم به عنوان بهترین برنامه انتخاب شود و تراژدی ترین رویارویی عادل و علی فروغی روی آنتن زنده با کارگردانی دقیق و محاسبه شده ای از بسته « علی فروغی » و با کنایه های فردوسی پور خطاب به مدیرش شکل بگیرد.
بعد از این رویارویی بود که برخی گفتند حتما « فروغی » دست از سر عادل فردوسی پور بر نمیدارد و احتمالا فردوسی پور بیش ازپیش با این مدیر جوان با مشکل مواجه می شود. اتفاقی که با مصاحبه خود فردوسی پور با خبرگزاری دولت و اظهارات تلخ مدیرروابط عمومی سیما که ظاهرا عادل فردوسی پور را با یک مجری درجه دوم اشتباه گرفته ،مهر تاییدی بر محاسیه ها زد.
اکنون نود جای خود را به برنامه فوتبال برتر داده،برنامه ای که به شکل خنده داری آیتم های برنامه 90 را با تقلید پخش می کند و مجری آن که پرورش یافته عادل فردوسی پور است ، با اجرای این برنامه سعی دارد اینطور بگوید که دست کمی از استاد خودش ندارد و برایش هم مهم نیست که هنرمندان و علاقه مندان به عادل فردوسی پور چه قضاوتی درباره رفتار او می کنند.
پس از همه این حواشی ها و خبرهای تایید نشده درباره احتمال حضور 90 در شبکه های یک یا دو ،قائم مقام مدیر شبکه سه در گفت و گو با ایسنا صراحتا می گوید فردوسی پور جایی در شبکه سه سیما ندارد و اجازه نخواهند داد این برنامه به شبکه دیگری منتقل شود؛ این نوع دیالوگ از سوی یک مسئول نه چندان بالارتبه سازمان چای تامل دارد که چگونه به جای رئیس سازمان صدا و سیما تصمیم می گیرد و می گوید اجازه نمی دهیم برنامه 90 به شبکه دیگری منتقل شود. این نوع دیالوگ این نکته را به ذهن می رساند که اساسا در مدیریت علی عسکری ،کوچک ترها به جای بزرگترها تصمیم می گیرند .
قائم مقام مدیر شبکه سه همچنین در جایی از مصاحبه اش با ایسنا می گوید : « تعطیلی برنامه نود در پی تغییرات در یک رویکرد طبیعی صورت گرفت. این برنامه میبایست تغییر میکرد. البته این تغییرات میبایست چند سال پیش اتفاق میافتاد و زودتر از اینها انجام میشد.درباره این برنامه، رفتار سازمانی صورت گرفت اما باید گفت، عادل فردوسیپور در تلویزیون میماند؛ چراکه نیروی رسمی سازمان است و نسبت به سازمان وفادار است و اختلافها صرفاً مربوط به برنامه «نود» بوده است.»
آنچه تا الان مشخصه ،حذف عادل فردوسی پور را از اجرای مهمترین برنامه صدا و سیما که برایش جوانی خود را گذشاته نشان می دهد اما باید دید « علی عسگری » در پایان و دربرابر فشارهای احتمالی هنرمندان و مردم در فضای مجازی ،چهره محبوبی از خود به جای می گذارد یا خیر و یا اینکه در نهایت فردوسی پور تصمیم می گیرد 90 را با اسمی دیگر و در شبکه ای دیگر به روی آنتن ببرد.